Sophie Ellis Bextor s-a casatorit in secret

| | Modificat: 2005-07-25 13:08:21

Cantareata britanica Sophie Ellis Bextor s-a casatorit in secret cu prietenul sau, chitaristul Richard Jones, transmite site-ul Ananova.

Vedeta o ales o rochie alba traditionala de mireasa, creatie semnata Sarah Owen, pe care a purtat-o la ceremonia civila desfasurata in Italia, scrie Daily Mirror, citat de Ananova.

Cuplul a inchiriat pentru o zi o casa de tara, cu noua dormitoare, in Umbria, casa descrisa de catre o sursa ca fiind "frumoasa". "Nici ca puteau fi mai fericiti. Ceremonia a fost foarte simpla, iar ziua minunata. Au reusit sa tina secret acest eveniment, ca sa nu faca valuri", a mai spus sursa citata.


Cei doi, care au impreuna un fiu in varsta de un an si doua luni, pe nume Sonny, s-au indreptat spre sud dupa ceremonie, pentru a-si petrece luna de miere. Sophie Ellis Bextor si Richard Jones s-au intalnit in 2003, la o saptamana dupa ce cantareata se despartise de partenerul ei din ultimii sase ani, Andy Boyd.

La o luna de la inceperea relatiei cu Richard, a ramas insarcinata. Sophie a cunoscut celebritatea in anul 2000, o data cu realizarea hit-ului "If This Ain't Love", cantat impreuna cu DJ Spiller. De atunci, a mai inregistrat succese cu piese ca "Murder On The Dancefloor" si "Take Me Home".

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA