Smiley, gest emotionant pentru un elev respins de colegi. "Aveti grija unii de altii"

/ / Modificat: 2019-06-18
Smiley, gest emotionant pentru un elev respins de colegi.

Smiley a facut un gest impresionant. Inainte de vacanta a mers la o scoala din Bucuresti, pentru a-i ura "La multi ani" unui baiat care a implinit 13 ani si care este izolat constant de colegii de clasa.

Foto: Stiri Mondene - Fanatik

Copilul este una dintre victimele bullying-ului si este izolat pentru ca are ADHD si probleme cu vederea, ceea ce face ca el sa se descurce mai greu la scoala. Colegii cred ca e favorizat de profesori pentru ca are programa adaptata si de aceea il resping.

"Am primit o scrisoare care m-a emotionat"

Smiley a povestit ca a primit o scrisoare de la mama baiatului, in care aceasta i-a vorbit despre situatia lui, dar si despre toate greutatile pe care le intampina in incercarea de a combate bullying-ul din scoala, dar si de a-si proteja copilul.

Smiley a spus ca stia de bullying, de cat de prezent este in scoli, de cyberbullying, cel care continua in online si a fost socat sa afle ca Romania se afla pe locul trei in Europa la cazurile de bullying.

"Toate vorbele urate pe care vi le spuneti intre voi va vor costa pe toti mai tarziu. Iar sfatul meu este sa fiti oamenii pe care va doriti sa-i intalniti. Oameni care sa va spuna: Salut, ce mai faci? Esti bine? Deci, aveti grija ce fel de vorbe spuneti si ce fel de fapte faceti, pentru ca toate vi se vor intoarce inapoi in viata asta. Cu siguranta. Aveti grija unii de altii!", a fost mesajul transmis de Smiley elevilor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Smiley Bullying Cyberbulliyng

Articole recomandate

Citeste si despre