Simona Gherghe, primele marturisiri despre baietelul sau nou-nascut

/ / Modificat: 2019-05-14
Simona Gherghe, primele marturisiri despre baietelul sau nou-nascut

Simona Gherghe a ajuns acasa cu baietelul sau, Vlad Ioan, nascut pe data de 10 mai.

Prezentatoarea a vorbit pentru prima data despre bebelus si despre cum a reactionat fetita, Ana Georgia, la intalnirea cu fratiorul sau.

Simona Gherghe a povestit ca in prima sa noapte acasa, micutul a fost cam agitat, dar incepe sa se acomodeze.

"A plans un pic, nu se hotara cand vrea sa manance si a inceput deja sa aiba colici. Dar e normal sa fie mai dificile primele nopti. Si-a schimbat si el mediul, prima data din burta mamei, apoi a petrecut doua, trei nopti la neonatologie si in sfarsit a ajuns si el acasa la noi si la surioasa lui. Insa e cuminte si chiar daca nu a fost foarte mare la nastere, e la fel de puternic ca si Ana", a povestit Simona Gherghe la emisiunea Agentia Vip.

"Imi doream sa nu sufere"

Simona a avut emotii pentru intalnirea dintre Ana si proaspatul membru al familiei. Vedeta a povestit ca in cele 3 zile petrecute in spital s-a gandit la cum va reactiona fetita sa cand isi va vedea fratiorul.

"Am avut mari emotii in legatura cu intalnirea lor, mai ales ca Ana este foarte legata de mine si ma gandeam sa nu sufere. Cat am stat eu in spital, atat mama mea cst si Razvan au pregatit-o. S-a emotionat, l-a pupat si l-a luat in brate. Ii spune Bad, in loc de Vlad. Deja il iubeste, dar cu siguranta o sa fie geloasa la un moment dat. Noi o sa avem grija sa impartim in mod egal afectivitatea", a marturisit Simona Gherghe.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Simona gherghe Simona gherghe baietel Simona gherghe mamica

Articole recomandate

Citeste si despre