Simona Gherghe, atac la mamele care o critica pe retelele sociale: "Stiti, genul ala de persoana"

/ / Modificat: 2019-11-13
Simona Gherghe, atac la mamele care o critica pe retelele sociale:

Baietelul Simonei Gherghe, Vlad, a implinit 6 luni si a inceput sa manance diversificat. Tare mandra de micutul sau, vedeta a impartasit o imagine din prima zi in care a inceput diversificarea.

Imediat au aparut criticile din partea mamelor care isi dau mereu cu parerea in mediul inliune despre orice subiect. Enervata de comentariile primite, Simona Gherghe le-a raspuns acestora.

Simona Gherghe, criticata pentru mancarea copiilor

"M-au surprins in mod neplacut doua comentarii ale unor mame. Una care m-a criticat pentru faptul ca, vezi Doamne, nu-i dau copilului de mancare dintr-un bol de bambus si folosesc un bol de plastic. Da, este vorba de plastic, dar unul fara BPA, special pentru copii. M-a facut nedocumentata, ca am ramas in urma... I-am explicat, da, sunt in urma, asta e, imi asum ca asta fac," a transmis Simona Gherghe pe pagina sa de socializare.

O alta mamica i-a reprosat ca nu este documentata si ca nu citeste despre cum ar trebuie sa fie hranit un bebelus. 

"Mi-a spus ca nu stiu nimic, ca nu citesc, pentru ca ii dau copilului sa manance pasat, si ca nu-i dau cu furculita. Ca nu i-am strivit mancarea cu furculita," a mai spus prezentatoarea.

simona

Vedeta a spus ca i-a explicat doamnei cu pricina ca fiul ei era in prima sa zi de diversificare, perioada in care abia daca se atinge de mancare, dar persoana respectiva a devenit si mai agresiva.

 "Un pic de modestie nu ne-ar strica"

Simona Gherghe a marturisit ca se considera o mama informata, care face tot ce-i mai bine pentru copilul ei, doar ea fiind in masura sa decida cum il creste si mereu se consulta cu pediatrul baietelului sau. 

"Stiti, genul ala de persoana care se pricepe la tot, nimeni nu face nimic bine. Mamele alea care detin controlul absolut si adevarul suprem. Un pic de modestie nu ne-ar strica," a mai spus Simona Gherghe. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Simona gherghe Diversificare

Articole recomandate

Citeste si despre