Secretul dureros al printului William despre mama sa, care a frant inimile

/ / Modificat: 2019-06-11
Secretul dureros al printului William despre mama sa, care a frant inimile

William era cea mai mare mangaiere a printesei. El si mama sa, printesa Diana, au avut o relatie foarte apropiata.

Fiind fiul cel mare, el a jucat intotdeauna un rol care, probabil, nu era potrivit pentru un copil: acela de a-si consola si mangaia mama.

Toata lumea stie, din relatarile presei, despre suferintele pe care le-a indurat printesa Diana in timpul casatoriei cu printul Charles, cel care a iubit-o intotdeauna pe amanata sa Camilla Parker, actuala sotie.

Secretul Printului William despre mama lui

In documentarul "Printul William la 30 de ani", expertul Katie Nicholl a dezvaluit secretul plin de durere al fiului cel mare al lui Lady Di, si cate momente grele a trait impreuna cu mama lui.

"E o poveste foarte emotionanta cand Diana plangea in baia ei si William ii impingea servetele pe sub usa pentru ca o auzea", a spus Katie, pentru site-ul New Idea.

Fostul corespondent BBC, Jennie Bond, a adaugat ca rolurile au fost adesea inversate in relatia lor. Ea a explicat ceea ce William spunea la acea vreme: "Vei fi frumoasa mama, vei fi bine, voi avea grija de tine".

Fosta garda de corp a printesei Diana, Ken Wharfe, a confirmat, de asemenea, relatia apropiata a acesteia cu William.

"Diana a pus multa responsabilitate pe umerii lui William. Il vedea ca pe o perosana care sa o mangaie, sa-i vorbeasca si sa fie alaturi de ea."

"Trebuia sa-si consoleze mama, in loc sa se ocupe de el"

William a fost martor la ruperea casniciei parintilor sai si, de asemenea, a fost cel care l-a consolat pe Harry in vremurile grele.

"William se apropia de anii dificili ai adolescentei si a trebuit sa faca acest lucru pe fondul dezintegrarii casatoriei parintilor sai, in fata publicului," a explicat Katie.

"Intre Charles si Diana nu exista intelegere. A fost o cale gresita pentru William. Se ocupa sa-si consoleze si sa-si mangaie mama, cand trebuia sa aiba grija de el, pentru ca era doar un baietel", a punctat si Dickie Arbiter, fostul ofiter de presa.

Charles si Diana au divortat in 1996, cu un an inainte de moartea printesei Diana, in urma unui accident de masina, la Paris, pe 31 august 1997.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Printul william Printesa diana

Articole recomandate

Citeste si despre