Sarcina printesei Diana, doar un zvon
 

Contesa Spercer, mama vitrega a printesei Diana, contrar speculatiilor, declara ca Diana nu putea fi insarcinata cu copilul lui Dodi Fayed la momentul teribilului accident petrecut la Paris in 1997.

 
Contesa declara ca printesa nu putea fi insarcinata deoarece nu era casatorita cu Dodi Fayed, pentru ca aceasta a fost crescuta intr-un mediu foarte strict.

Mohamed Al-Fayed, tatal lui Dodi, sustinea ca printesa era insarcinata, iar accidentul ar fi fost un complot al guvernului Britanic.

Printesa Diana, supranumita si Printesa inimilor a murit in noaptea de 30 spre 31 august 1997 intr-un accident de masina petrecut la Paris.


Alaturi de ea, si-au pierdut viata in acel accident Dodi Al-Fayed, iubitul ei si Henri Paul, soferul.

Sunt destule persoane care sustin ca printesa Diana se temea pentru propria viata si ca relatia pe care aceasta o avea cu Dodi Al-Fayed nu era aprobata de catre cercurile monarhiste si serviciile secrete.

Sunt inca foarte multe teorii privind evenimentele petrecute in noaptea accidentului, in final insa, moartea celor doi ramane in continuare un mister.

Gabriela Hotareanu

Redactor Copilul.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul