Sandra Bullock si Queen Latifah isi impart titlul de ''Femeie a Anului''


Sandra Bullock si Queen Latifah au fost numite "femeile anului" impartindu-si titlul oferit anual de editia americana a revistei Glamour, informeaza joi IMDb.com consultat de Rompres.

Sandra Bullock a primit titlul de femeie a anului pentru discreta dar sustinuta sa activitate umanitara, actrita donand 1 milion de dolari organizatiilor care sustin victimele atentatelor teroriste de la 11 septembrie 2001, precum si victimelor catastrofalului tsunami produs in Oceanul Indian in urma cutremurului din decembrie 2004.

Queen Latifah, pe numele sau real Dana Owens, a primit titlul din partea colegei sale de scena din musicalul "Chicago", Catherine Zeta-Jones, pentru faptul ca s-a constituit intr-un model demn de urmat pentru tinere."Motivul pentru care am ales numele de Queen (regina) este pentru ca mama m-a invatat ca toate femeile sunt niste regine si trebuie sa fie tratate ca atare (...) Dedic acest premiu mamei mele care este prima adevarata regina din viata mea", a declarat artista si solista hip-hop.

Premiile au fost decernate in cadrul unei ceremonii organizate la Carnegie Hall din New York.

Sursa: Rompres

3 Noiemb

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul