Sanda Ladosi are un baietel


Sanda Ladosi a nascut in dimineata zilei de ieri, la ora 1.30, un baietel de 3.070 kg si 50 cm. Solista isi progra mase oricum nasterea pentru data de 14 februarie, numai ca in planul ei figura sa mearga la spital la 7.00 dimineata, pentru a provoca venirea pe lume a primului ei copil, eveniment al carui termen fusese prevazut pentru data de 10 februarie.

La ora 21.00, Sanda a simtit ca nu este cazul sa mai amane pana a doua zi internarea in spital si, insotita de sotul ei, omul de afaceri Stefan Tache, s-a prezentat la maternitate. Dupa patru ore si jumatate de travaliu, timp in care fericitul tata nu s-a miscat de langa Sanda, si nici medicul Florina Mihalache, a venit pe lume, pe cale naturala, Bogdan Tache.Nasterea nu a fost lipsita de momente comice, dupa cum povesteste chiar proaspatul tata: "La un moment dat, cand Sandei ii era mai greu, am inchis ochii de emotie, iar asistenta a zis sa vada ce e de facut cu mine ca am lesinat. De fapt, eu eram extrem de impresionat de moment", ne-a declarat Stefan Tache. Imediat dupa nastere, Sanda s-a simtit foarte bine, astfel ca, pe la ora 3.00 noaptea, dadea sms-uri celor apropiati pentru a-i anunta marea veste, cu toate detaliile de rigoare.

(Evelyn Badea)

Citeste tot articolul in: Adevarul

15 Februarie

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul