Salvati-o pe fetita Lianei Stanciu
 

Liana Stanciu, vedeta de radio si televiziune, alaturi de sotul ei Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis, se afla intr-un moment foarte dificil al vietii lor. Fetita celor doi, Teodora, in varsta de numai 2 ani a fost diagnosticata cu cancer.

Pentru a putea fi salvata, micuta trebuie sa urmeze o serie de operatii si un tratament postoperator, care costa peste 100.000 de euro.

Mihaela Radulescu, prietena foarte apropiata a cuplului a facut o donatie de 10.000 de euro si pe aceasta cale a lansat un apel umanitar catre personalitatile si artistii din Romania, rugandu-i sa faca donatii pentru a se putea strange cei 100.000 de euro necesari pentru salvarea Teodorei.


Joi, micuta Teodora a fost operata la un spital din Bucuresti, aceasta fiind prima din interventiile chirurgicale pe care fetita va trebui sa le suporte.

Donatiile se pot face la banca Unicredit Tiriac Bank, in conturile: Schwartzenberg Mihaela - Cont lei: RO78 BACX 0000 0001 1784 4310, Cont euro: RO02 BACX  0000 0001 1784 4320.

Foto: Adevarul

Gabriela Hotareanu

Redactor Copilul.ro

26 Oct

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul