SURPRIZA pentru Dana Rogoz aflata pe patul de spital. Nu se astepta la asta

/ / Modificat: 2020-05-22
SURPRIZA pentru Dana Rogoz aflata pe patul de spital. Nu se astepta la asta

Dana Rogoz a nascut pe 20 mai o fetita, Lia Elena. Actrita si fiica sa se simt foarte bine si abia asteapta sa plece acasa pentru a o prezenta familiei pe cea mica.

Din cauza restrictiilor impuse de pandemia de coronavirus, Dana Rogoz nu s-a putut bucura de vizitele celor dragi la spital.

Dana Rogoz: "Sigur l-a auzit toata strada"

Totusi, sotul si fiul sau, in varsta de 6 ani, nu au putut sta departe de ea si s-au gandit sa-i faca o surpriza. Cei doi cavaleri au venit pana in fata spitalului doar ca sa ii spuna noii mamici ca o iubesc.

"Au venit baietii pana in dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, sa ne trimita pupicuri si sa ne spuna de la distanta celor 4 etaje cat de mult ne iubesc. Pe Vlad sigur l-a auzit toata strada strigand "te iubeeeeeesc, maamaaaa!!!," a scris actrita pe pagina sa de Facebook, atasand si poze cu cei doi, in dreptul ferestrei.

SOT DANA ROGOZ

Dana Rogoz: "Cand ma uit la ea vad doar iubire!"

Dana Rogoz a nascut o fetita de nota 10, in plina pandemie de coronavirus. Desi a avut mari emotii, totul a decurs perfect.

"Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Si asa arata o mama dupa hohote de plans de fericire. Suntem doar noi doua aici, asa ca inca de dimineata trimit zeci de poze si de filmari celor de acasa. Fiecare incearca sa isi dea seama cu cine seamana, dar eu cand ma uit la ea vad doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este sa iti tii copilul sanatos in brate. Te iubesc, minunea mea de fetita, te iubesc!," a scris Dana Rogoz la cateva ore dupa ce a devenit mamica pentru a doua oara. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dana rogoz

Articole recomandate

Citeste si despre