Roxana Ionescu a pierdut sarcina in luna a sasea. "Nu va mai exista niciun bebe"

/ / Modificat: 2019-07-26
Roxana Ionescu a pierdut sarcina in luna a sasea.

Roxana Ionescu trece prin momete foarte grele. Fosta asitenta tv trebuia sa devina mama  in toamna acestui an, la 34 de ani. Dar din pacate acest lucru nu se mai intampla pentru ca sarcina s-a oprit din evolutie in luna a sasea.

"Anul asta nu va mai exista niciun bebe, pentru ca n-a mai putut sa creasca. Din pacate am inteles ca se intampla des. Din fericire, am inteles ca nu este o chestiune genetica. Se numeste insuficienta placentara si asta insemana ca fatul nu se poate hrani suficient, nu-si poate lua nutrientii. Partea buna este ca nu este nimic tragic si ca Roxana este bine si ca in cateva luni putem incerca din nou. Nu este o chestie repetitiva. Din punctul astade vedere mergem inainte. Nu dorim compasiune, nu dorim pareri de rau. Va multumim pentru gandurile bune si energia voastra pozitiva," a spus Tinu Vidaicu, logodnicul Roxanei, pe retele de socializare.

Roxana Ionescu isi dorea foarte mult un copil si a fost in culmea fericirii cand a aflat ca va fi mama.

"Este cel mai frumos lucru dupa ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul asta a inceput in forta si o sa se termine la fel pentru ca in octombrie vom face cunostinta cu bebe," declara fosta asistenta tv in luna aprilie, dupa ce anutase ca este insarcinata.

Cei doi urmau sa aiba un baietel.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sarcina

Articole recomandate

Citeste si despre