Roxana Ciuhulescu despre copiii sai: "Au fost cadouri pentru sotii mei"

/ / Modificat: 2018-12-14
Roxana Ciuhulescu despre copiii sai:

Roxana Chiuhulescu se simte o femeie implinita, dupa un divort care i-a lasat un gust amar. Vedeta are doi copii, o fetita din prima casatorie, Ana Cleopatra si un baietel, Cezar Ioan, cu cel de-al doilea sot.

Copiii, cadou pentru soti

Roxana a devenit mama pentru a doua oara in luna iulie, dupa mai multe tratamente. Aceasta a marturisit ca cei doi copii au fost cadouri pentru cei doi soti ai sai.

"Am vrut sa rezist pana pe 12 iulie ca sa ii fac cadou sotului. Eu am facut tratamente multa vreme, dar nu s-a intamplat nimic. Am facut o serie de analize, apoi am inceput procedura. Nu au venit rezultatele si am facut testul barza. Am sunat medicul sa ii spun ca a iesit pozitiv. Culmea este ca si pe Ana am nascut-o la 32 de saptamani si doua zile si am facut sport pana in ultima zi de nastere. Pe ea am nascut-o pe Valentines Day. Amandoi copiii au fost cadouri pentru sotii mei. Eu cred in coincidente," a povestit vedeta. 

Roxana Ciuhulescu a vorbit si despre perioada care a urmat dupa nasterea baietelului sau, una foarte grea.

"Am fost aproape de depresia postpartum. Eram terminata de oboseala. Silviu a vazut ca nu mai pot. A zis: gata, urmatoarele nopti ma lasi pe mine. Asa am reuşit. La cinci luni, micutul Cezar Ioan, are deja 10 kilograme şi 73 de centimetri," a marturisit Roxana. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Roxana ciuhulescu Copii Nastere Roxana ciuhulescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre