Robert Sfat, despre mama lui: "A preferat sa-si investeasca banii in operatii estetice"

/ / Modificat: 2020-07-02
Robert Sfat, despre mama lui:

Robert Sfat, fiul lui Brigitte Sfat, a facut acuzatii grave la adresa mamei sale. Acesta a marturisit ca tatal sau i-ar fi lasat mostenire o suma destul de mare, insa mama lui nu vrea sa ii dea banii.

„Daca va fi nevoie sa ma judec cu ea în acest sens, o voi face, dar din moment ce ea mi-a dat, legal, negru pe alb acolo de la avocat o foaie pe care scrie 54.000 de euro, acum o sa stau sa ma judec si pentru aia, sa astept, sa vad daca mai trece timpul, daca mi-i arunca si pe aia. Daca nu, pe mine oricum nu banii ma intereseaza. Într-o arhiva am vazut eu ca, domnule, s-a apucat la 16 ani baiatul meu de fumat, dupa ce ca ea nu m-a mai lasat oricum la sport, si prefera, poate, sa-si investeasca banii, în… operatii estetice. Operatii estetice care te-au costat pe tine mai mult decat ai scris tu în procura aia (n.r. mostenirea). Nici nu am înteles ce mi-ai scris acolo, ca eu stiu complet alta poveste”, a declarat Robert Sfat la Xtra Night Show.

Am primit pana la 16 ani cate 30 de lei pe zi

Robert Sfat a dezvaluit si cati bani ii dadea mama lui pana la varsta de 16 ani si ce facea cu ei. 

„De la mama mea, am primit pana la 16 ani cate 30 de lei pe zi. Mi-i tineam în mare parte, încercam sa-i economisesc, pentru a putea sa-mi cumpar bilete pentru festivaluri sau petreceri. Muzica a fost pasiunea mea principala. Dupa ce am renuntat la fotbal, am stiut ca muzica nu are cum sa ma lase niciodata, orice ar fi”, a mai tinut sa mentioneze fiul lui Brigitte Pastrama.

Mostenirea pe care Robert Sfat ar urma sa o primeasca s-ar ridica la o suma de aproximativ 800.000 de euro, în cazul în care tatal sau ar fi lasat o asigurare de viata înainte sa moara. Numai ca, momentan, nici fiul lui Brigitte Pastrama nu a aflat prea multe informatii, dar este dispus sa afle tot adevarul pentru a-si încasa banii care i se cuvin.

„Nu stiam pana ieri nimic despre asta, lucru care m-a uimit destul de tare. Am luat legatura cu prieteni de-ai tatalui meu, care îmi spun ca asigurarea despre care nu stiam ca exista ar fi în jurul a 800.000 de dolari. Nu stiu sigur daca s-a finalizat si din cate am înteles cu cateva saptamani înainte sa moara a avut chiar tendinta de a schimba tutorele meu, doar ca nu stiu cine este si asta va trebui sa aflam”, a declarat Robert Sfat la Xtra Night Show.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre