Regulile STRICTE pe care le respecta copiii Ducilor de Cambridge. "Nu le este permis sa-si faca de cap"

/ / Modificat: 2020-05-19
Regulile  STRICTE pe care le respecta copiii Ducilor de Cambridge.

Cu banchete regale, intalniri cu lideri mondiali si sustinerea numeroaselor organizatii de caritate, Kate Middleton si printul William au o viata destul de agitata si nu au mereu timp pentru a se ocupa de copii.

Din acest motiv au apelat la ajutorul unei bone, una de top, instruita la renumitul Colegiu Norland din Bath, care a educat peste 10.000 de bone pentru familii de rang inalt, din lumea araba pana la vedete de la Hollywood.

Bona, o Mary Poppins moderna

Maria Borrallo este o Mary Poppins moderna, care i-a educat foarte strict pe cei trei copii ai Ducilor de Cambridge, fara a le stirbi, insa, personalitatea.

Louise Heren, autoarea cartii "Nanny in a Book," a dezvaluit pentru "The Sun" cum decurge viata viitorilor regi ai Marii Britanii. 

Iar regulile sunt stricte si nu se accepta nicio abatere. Astfel, George, Charlotte si Louis au ora fixa de mers la culcare, au un timp limitat pentru folosirea ecranelor, alimentele si aromele noi sunt introduse la fiecare cateva zile, dar nu lipseste nici timpul pentru joaca.

bona mari

"Nu le este permis sa-si faca de cap, pentru ca Maria (dadaca lor) este constienta ca, in momentul in care se afiseaza, cu mama lor de mana, la scara avionului si fac cu mana catre multime, nu trebuie sa planga sau sa faca vreo criza de nervi," a mentionat autoarea cartii.

Program strict de somn

Cei trei copii au un program foarte strict de somn. In fiecare seara merg la culcare la ora 19 si nu rateaza nici somnul din timpul zile. 

"Cand ii vezi pe William si Kate la un eveniment fara copii, inseamna ca este timpul pentru somn," a spus Loiuse Heren.

Nu fac mofturi la mancare

Copiii regali nu sunt mofturosi cand vine vorba de mancare, deoarece le este servita o varietate mare de feluri, cu exceptia celor picante. Si asta pentru ca in viata adulta, la evenimentele publice, vor fi nevoiti sa guste tot felul de specialitati.

Timp si pentru joaca

Cei trei micuti se joaca mai mult afara, indiferent daca ploua sau este soare. Copiii Ducilor de Cambridge merg cu bicicleta, se joaca cu cainii lor si, uneori, se ocupa de gradinarit. Au voie si sa se murdareasca de pamant, dar sa invete sa planteze si o floare.

In interiorul palatului, printesa Charlotte si printul George se joaca cu puzzle-uri si jocuri educative.

Copiii sunt, de asemenea, instruiti pentru a sti cum sa se comporte la evenimente publice si sunt invatati sa zambeasca in public.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ducii de cambridge Bona

Articole recomandate

Citeste si despre