Razboiul pentru custodia copiilor cuplului Jolie-Pitt s-a incheiat

Ce a cerut actorul si ce a primit

Angelina Jolie si Brad Pitt au fost impreuna 12 ani. In septembrie 2016 a urmat un divort rasunator si o batalie pentru cei 6 copii - trei adoptati, Maddox (16 ani), Pax (14 ani) si Zahara (12 ani) si trei biologici, Shiloh (11 ani) si gemenii Vivienne si Knox (9 ani).

brad-pitt-angelina-jolie

Celebra actrita ceruse custodia totala pentru acestia, dar instanta nu i-a dat castig de cauza. Conform revistei americane „US Weekly”, Brad Pitt a obtinut custodia comuna si dreptul de vizitare a micutilor fara sa mai fie monitorizat de asistentii sociali. Ba mai mult, are voie sa ia copiii si la el acasa.

"Angelina a fost de acord cu decizia judecatorilor privind custodia comuna a celor sase copii si ridicarea regimului de monitorizare la care Brad trebuia sa se supuna atunci cand isi vizita odraslele”, a declarat miercuri o sursa pentru revista americana US Weekly.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Angelina jolie Angelina jolie copii Brad pitt

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul