Ramona Badescu, despre rolul de mama: "Sunt geloasa, posesiva"

/ / Modificat: 2020-06-05
Ramona Badescu, despre rolul de mama:

Ramona Badescu a devenit mama pentru prima oara la 50 de ani. Prezentatoarea TV a nascut anul trecut in luna septembrie, la o clinica privata din Roma. Pana acum, Ramona nu a dorit sa dezvaluie numele copilului si nici identitatea tatalui sau. 

Recent insa, vedeta a povestit despre botez si cum s-a acomodat in rolul de mama. 

„Imi doresc sa fac un botez cu mai multa lume. Sa fie intim, dar cu persoanele dragi alaturi. Sunt destule persoane dragi care vor sa ne fie alaturi, asa ca (…) in vreo luna, doua, trebuie sa-l facem.Viata mea de mamica este in exclusivitate dedicata puiutului meu. Am devenit o gospodina extraordinara. (…) Ii gatesc in fiecare zi. Ieri am trecut la peste, a mancat somon pentru prima oara. Avem 8 luni si jumatate”, a declarat Ramona, in emisiunea Vorbeste Lumea.

Ramona a marturisit ca vrea sa isi aduca copilul si in Romania, in vizita la bunicii din Craiova. 

„E jumatate roman, cu siguranta va veni in tara. Va vizita. Va merge la bunici, la Craiova.

Il voi aduce in tara sa ii arat incet-incet locurile in care mama lui a trait si ceea ce e in sufletul lui”.

Ce fel de mama este Ramona Badescu?

„Sunt o mama geloasa, posesiva. Il tin asa sub aripile mele. Sunt protectiva si sunt foarte geloasa. Nu vi-l arat, nu-l scot in lume. Lasand gluma la o parte, inca n-am prea iesit pentru ca, multumesc lui Dumnezeu, am o terasa frumoasa si am organizat aici tot ce are nevoie sa se joace. Nu duce lipsa de nimic. Nu duce lipsa de iubire si afectiune in primul rand. Acesta este lucrul cel mai important.”

Si-a revenit foarte repede dupa sarcina

„M-am ingrasat doar 9 kilograme in timpul sarcinii, asa ca dupa ce am nascut foloseam aceleasi lucruri, eram mai slaba practic cu un kilogram decat inainte sa raman gravida. Am avut o echipa de nutritionisti care s-a ocupat de mine si care m-a urmarit pe perioada sarcinii. Dar, oricum, nu am facut mari sacrificii, pentru ca nu mancam mult, exceptie facand branza de capra, pe care o mancam foarte des.

Nu am mancat dulciuri, ci foarte multe fructe, pizza mi-a placut foarte mult in perioada sarcinii.

Acum am 64 de kilograme si cand am ramas insarcinata aveam 65 de kilograme”, a incheiat Ramona, pentru Click!.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre