Printul William, despre "durerea ca nicio alta" pe care a simtit-o la moartea mamei sale

/ / Modificat: 2019-05-20
Printul William, despre

Intr-un documentar BBC, printul William a vorbit despre "durerea ca nicio alta" provocata de pierderea mamei sale, printesa Diana, si despre efectele pe care le-a simtit din plin dupa moartea acesteia.

Ducele de Cambridge a marturisit ca aceasta pierdere nu se compara cu nimic, dar l-a ajutat sa empatizeze cu oamenii care au suferit astfel de tragedii.

"Cred ca atunci cand pierzi un om drag la o varsta frageda este o durere ca nicio alta. Stii ca in viata o sa fie foarte greu sa te intalnesti cu ceva care sa-ti aduca o durere mai mare decat asta. Dar acest lucru te apropie si de alti oameni care au suferit o pierdere asemanatoare. Poti citi in ochii oamenilor daca au simtit pierderea unui apropiat. Vor sa vorbeasca despre acest lucru, dar nu vor sa faca primul pas. Vor sa aiba permisiunea sa vorbeasca despre asta", a marturisit William.

"Moartea asteapta dupa colt"

Ducele de Cambridge a recunoscut ca decesul mamei sale a afectat pana si munca in calitate de pilot pe ambulanta, pentru ca avea sentimentul ca moartea "asteapta dupa colt."

"Am ramas cu un sentiment depresiv si foarte negativ. Ma gandeam ca moartea e mereu la orice colt, oriunde m-as fi dus. Acest sentiment e o povara greu de suportat," a spus printul William, in cadrul documentarului A Royal Team Talk: Tackling Mental Health.

Recent si printul Harry a spus ca s-a gandit tot rimpul la mama sa, atunci cand fiul lui, Archie, a venit pe lume.

Printesa Diana a murit la varsta de 36 de ani

Printesa Diana si iubitul ei Dodi Al-Fayed, fiul omului de afaceri egiptean Mohamed Al-Fayed, ca si soferul lor Henri Paul au murit intr-un accident de automobil care a avut loc pe 31 august 1997, in tunelul de sub podul Alma din Paris. Dodi Al-Fayed si soferul au fost declarati morti la locul accidentului. Printesa Diana a murit cateva ore mai tarziu, la Spitalul Pitié-Salpêtrière.

Diana a fost casatorita cu printul mostenitor Charles in perioada 1981 - 1996.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Printul william Printesa diana

Articole recomandate

Citeste si despre