Printul Charles, obligat sa stea departe de nepoti. A fost confirmat cu coronavirus

/ / Modificat: 2020-03-25 13:25:04

Printul Charles este obligat sa stea departe de nepotii sai. Mostenitorul tronului britanic a fost depistat pozitiv cu coronavirus, transmite Casa Regala Britanica.

printul charles

In varsta de 71 de ani, Printul Charles are simptome usoare, dar manifesta o stare buna de sanatate si a lucrat de acasa in ultimele zile.

Si sotia lui, Camila, a fost testata pentru COVID-19, dar rezultatul a fost negativ. Cei doi s-au izolat la una din resedintele regale din Scotia.

Regina Elisabeta a II-a nu mai este la Londra, alegand sa se retraga la Palatul Windsor pentru a scapa de pericolul coronavirusului.

Nu este cunoscut, pana in prezent, daca printul Charles a intrat in contact cu mama sa in ultimele 14 zile si nu a fost stabilit nici felul in care Prințul Charles a contractat infectia. El a participat la multe evenimente publice in ultima perioada.

Printul Charles si-a anulat vizitele

Printul Charles si-a amanat vizitele planificate pentru saptamana viitoare in Bosnia, Cipru si Iordania "din cauza evolutiei situatiei privind pandemia de coronavirus," au anuntat  serviciile sale, relateaza AFP.

Calatoria in Cipru ar fi fost prima efectuata de un membru al familiei regale in ultimii 27 de ani.

Taguri Printul charles Coronavirus

Articole recomandate

Citeste si despre