Printesa Charlotte i-a scris scrisoare lui Mos Craciun. Ce isi doreste foarte mult

/ / Modificat: 2019-12-11
Printesa Charlotte i-a scris scrisoare lui Mos Craciun. Ce isi doreste foarte mult

Fetita ducilor de Cambridge, Charlotte, in varsta de 4 ani, il asteapta cu mare nerabdare pe Mos Craciun. Micuta i-a scris si o scrisoare in care ii spune ce cadouri asteapta de la el in acest an. Doar ca, se pare, batranelul cu barba alba nu-i va aduce ce-si doreste cel mai mult!

Ce isi doreste Printesa Charlotte

Cea mai mare dorinta a Printesei Charlotte este sa primeasca un ponei. Dar nu unul de plus, ci unul adevarat. Surse din interiorul Palatului Kensington afirma ca fetita Printului William si a lui Kate Middleton este "obsedata de cai." 

Dar, din pacate pentru ea, Mosul nu ii va indeplini aceasta dorinta. 

"A cerut un ponei, dar va trebui sa astepte pana la anul, pentru ca William considera ca este prea mica," a declarat o sursa din anturajul familiei regale pentru publicatia The Sun.

Fratele ei mai mare, Printul George (6 ani), are toate sansele sa gaseasca sub brad tot ce isi doreste. El vrea un echipament de sport – o racheta de tenis si un joc de fotbal.

Regina Elizabeta a primit primul ei ponei la varsta de patru ani, un exemplar Shetland, dar a inceput sa calareasca la varsta de 6 ani si a castigat de-a lungul timpului, mai multe competitii ecvestre.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mos craciun

Articole recomandate

Citeste si despre