Primele imagini cu fetita lui Catrinel Menghia. Cu cine seamana micuta

/ / Modificat: 2020-07-12
Primele imagini cu fetita lui Catrinel Menghia. Cu cine seamana micuta

Catrinel Menghia a devenit mamica pentru prima data in urma cu un an. Vedeta a tinut ascunsa sarcina mult timp si a surprins pe toata lumea cand a anuntat ca va fi mamica.

Multi s-au intrebat si cine este tatal fetitei sale, ce pare sa ii fi completat viata in toata aceasta perioada.

Catrinel nu isi mai incape in piele de fericire de cand a nascut si este foarte dedicat fetitei sale, Caroline Leon. Desi este foarte discreta cu viata personala, Catrinel Menghia le-a prezentat-o fanilor sai pe micuta Caroline pe contul sau de Instagram. Se pare ca micuta i-a mostenit frumusetea. 

Catrinel Menghia locuieste de ani buni departe de Romania. Ea s-a stabilit in Italia, unde are o cariera de succes ca manechin. 

catrinel menghia

In afara tarii au insotit-o si parintii, pentru ca ea locuieste in strainatate cu mama si tatal ei. Dar si cu partenerul sau de viata cu care o are pe micuta Caroline Leon. Este vorba despre producatorul de film Massimiliano Di Lodovico. Fetita lui Catrinel Menghia ii seamana acesteia foarte mult, dupa cum au constatat si fanii, avand ochii mari si foarte expresivi.

In pozele din mediul online, toata lumea a putut vedea ca adesea Catrinel Menghia are activitati cu fiica ei. Atunci cand nu sunt la plaja, activitatile de familie sunt completate perfect de cele in compania cainelui familiei. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre