Prima fotografie cu baietelul Melaniei Medeleanu. "Fiecare zi e altfel"

/ / Modificat: 2019-05-23
Prima fotografie cu baietelul Melaniei Medeleanu.

La inceputul anului, Melania Medeleanu a devenit mama pentru prima oara la 41 de ani. Aceasta are un baietel pe nume Radu Petru.

Fosta prezentatoare a vorbit despre experienta maternitatii si despre cum s-a schimbat viata sa odata cu venirea pe lume a micutului sau.

melania

"In prima luna n-am stiut ce m-a lovit. Eram asa de convinsa ca sunt pregatita pentru aceasta experienta, insa puiul de om complet dependent de mine, care-mi cerea asa de imperativ prezenta in fiecare clipa, m-a naucit complet. Adauga la asta cate o ora, maximum doua de somn pe noapte, si gasesti o Melanie care nu intelege nimic din ce i s-a intamplat. Dar apoi plansul a capatat diverse tonalitati si intelesuri, zambetele lui desfaceau doua gropite absolut adorabile, iar azi chiotele lui ma topesc complet. Nu mai zic de momentele in care, lipit de corpul meu, isi indreapta privirea spre mine si cateva minute ramanem doar noi doi, conectati intr-o indragostire fara margini. Fiecare zi e altfel. Sunt zile cand stam impreuna non-stop si zile in care lipsesc cateva ore pentru un curs. Sunt zile in care mergem in parc si zile in care il iau cu mine la birou – eu lucrez, iar el ma studiaza din balansoar. Sau din bratele colegilor mei de la MagiCAMP, sedusi si ei de gropitele lui Radu", a dezvaluit Melania Medeleanu pentru Revista Unica.

Melania-Medeleanu-baiat

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Melania medeleanu Melania medeleanu baietel

Articole recomandate

Citeste si despre