Pima fotografie cu fetita cea mica a Gabrielei Cristea

/ / Modificat: 2019-04-30 16:52:11

Gabriela Cristea este mai fericita ca oricand. In urma cu o luna a adus pe lume cea de-a doua fetita a familiei, Iris. Vedeta a vorbit despre cum s-a schimbat viata ei de cand este mamica de doua fetite.

cristea

"Experienta de mama nu se compara cu absolut nimic, este o experienta noua pentru care tu crezi ca esti pregatit, dar, de fapt, niciodata nu esti suficient de pregatit. Iar experienta cu doi copii este una despre care aa putea sa vorbesc cinci zile de aici inainte. Nu e usor, e chiar destul de complicat, pentru ca una plange, cealalta vrea de mancare, una doarme, cealalta vrea joaca, si asa mai departe, dar important este ca, la sfarsitul zilei, esti foarte multumit cand te duci si le pupi pe amandoua pe frunte, cand le vezi ca dorm si cand, in sfarsit, ai timp pentru tine," a povestit Gabriela Cristea pentru revista VIVA!

Prezentatoarea a marturisit ca este mult mai relaxata acum si nu se mai sperie din orice, ca la primul copil. Micuta Iris a bifat, deja, prima vizita la medic din cauza febrei.

gabriela cristea

"Nu mai este chiar atat de complicat la al doilea copil, fata de cum a fost la primul, pentru ca mi-au disparut temerile, mi-au disparut multe dintre angoase. Iar ajunsul la spital cand ai un copil nou-nascut sau mititel face parte din cotidian. Nici racelile si nici faptul ca a facut un pic de febra nu ne mai sperie atat de tare cat ne-au speriat prima data la Victoria," a spus Gabriela Cristea.

Taguri Gabriela cristea Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre