Nicoleta Luciu vorbeste in trei limbi cu copiii sai

/ / Modificat: 2018-11-02
Nicoleta Luciu vorbeste in trei limbi cu copiii sai

Nicoleta Luciu s-a retras din viata publica si s-a mutat la Miercurea Ciuc alaturi de sotul sau Zsolt Cergo si cei patru copii ai lor.  Vedeta se ocupa exclusiv de casa si de copii. 

Nicoleta se implica total in cresterea copiilor. Fiul sau cel mare Zsolt junior, are 10 ani, iar tripletii Kim, Kevin si Karoly vor implini 7ani peste cateva luni. Acestia au tot felul de activitati extracuriculare.

Baietii fac hochei de performanta, dupa ce au luat cursuri de inot. Acum, doar fetita mai face inot. Acasa, vedeta vorbeste in trei limbi cu copiii ei - romana, maghiara si engleza. Cand nu sunt la scoala, Nicoleta se joaca tot felul de jocuri cu ei. de la lego pana la  puzzle-uri, dar iese si la alergat prin parc.  

II tine departe de televizor

Inca de mici, cei patru copii ai vedetei au avut restrictii la televizor. Mai precis, Nicoleta, le-a selectat canalele la care au voie sa se uite si le-a interzis programele cu stiri care contin violenta. Micutii au voie la desene animate, dar si la programele educative si la cele documentare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nicoleta luciu Vedeta Copii

Articole recomandate

Citeste si despre