Nicoleta Luciu, viata in izolare cu patru copii. Ce dieta tine vedeta in aceasta perioada

/ / Modificat: 2020-04-27
Nicoleta Luciu, viata in izolare cu patru copii. Ce dieta tine vedeta in aceasta perioada

In urma cu cativa ani, Nicoleta Luciu a decis sa se retraga din lumina refrectoarelor si sa se mute la Miercurea Ciuc, alaturi de sotul sau si de cei patru copii ai lor. 

Nicoleta si Zsolt Csergo au trei baieti si o fata, Zsolt Junior (12 ani), si tripletii Kim, Kevin si Karoly (9 ani).

In plina pandemie de coronavirus, fosta actrita se ocupa exclusiv de copii, ce are ii ajuta la teme, dar are grija ca cei mici sa faca si sport.

"Suntem bine. Cu multe lectii pe cap si asteptam sa treaca pandemia. Am bicicleta de spinning pentru copii. Ii pun sa faca cate 20 de minute pe zi, iar pe Zsolt jumatate de ora. Mergem si la curte, cu minge de fotbal. Oricum, copiii au foarte multe lectii de facut," a marturisit Nicoleta Luciu pentru revista VIVA!

Cum se mentine Nicoleta Luciu

Nicoleta a vorbit si despre cum se mentine in forma in timpul acestei izolari la domiciliu, fiind recunoscuta pentru dietele sale cu care isi pastreaza silueta. Ea a apelat la regimul vegan si raw-vegan.

"Din iunie anul trecut tin regim vegan si raw-vegan. Am renuntat la cafea, gluten si zahar. Nu sunt slaba. Am ramas la 60 de kilograme, la o inaltime de 1m si 75cm. Tin regim raw-vegan, adica cu fierbere si coacere, dar am si zile in care consum numai raw. Fac painici si mamaliga, asta am voie sa mananc," a dezvaluit Nicoleta Luciu.

Fosta actrita si omul de afaceri Zsolt Csergo s-au casatorit in aprilie 2012. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Nicoleta luciu Dieta Izolare

Articole recomandate

Citeste si despre