Nadine, despre drama copilariei: "Mama a murit din cauza sistemului"

/ / Modificat: 2020-07-07
Nadine, despre drama copilariei:

Nadine este cunoscuta publicului de pe vrea scolii vedetelor. O prezenta placuta pe micul ecran, Nadine nu se poate lauda cu o copilarie fericita. A suferit enorm cand era mica, iar parintii au o parte din vina pentru soarta pe care a avut-o vedeta inca din copilarie. 

Nadine Emilie Voindrouh s-a nascut in Bucuresti, pe data de 24 februarie 1977 si nu a avut deloc o viata usoara. A trecut prin clipe grele si a ajuns sa creasca la un orfelinat. In lipsa unei indrumari parintesti, Nadine a ajuns sa faca abuz de fumat si de alcool. 

"Am avut, acum nu mai am. Am fumat si am baut. Mult. Mi-am dorit enorm sa fiu nefumatoare, iar alcoolul sa-mi produca sila. De patru ani ma bucur de acest regal. Nu mai pot bea alcool nici macar o gura. Gandul la alcool imi face rau de la stomac. La fel se intampla si in cazul fumatului. M-am reprogramat mental. M-am folosit de tot soiul de tehnici de autosugestie pentru a schimba perceptia asupra fumatului si a bautului de alcool, potrivit okmagazine.ro.

Mama a murit din cauza sistemului, la un chiuretaj

Nadine a crescut fara parinti, in orfelinat, dupa ce mama ei s-a stins in urma unui chiuretaj. Bunica a luat decizia de a-i duce pe cei doi copii la un orfelinat. 

"Tatal meu era african si mama romanca. Pe vremea lui Ceausescu nu se puteau casatori, era un fel de concubinaj al comunismului. El a plecat in tara lui, iar ea a ramas cu noi, doi copii negri si fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj. Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus in alta casa de copii din cauza varstei. Cel mai traumatizant a fost in prima zi, cand mi-au luat hainele de pe mine si mi-au dat hainele caminului. Am simtit o cumplita umilinta, furie, nesiguranta, povestea vedeta in urma cu ceva timp in interviul pentru okmagazine.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre