Nadia Comaneci participa la cursurile First Bebe
 

Nadia Comaneci participa maine, 15 decembrie, la unul din cursurile organizate in cadrul proiectului First Bebe de catre Fundatia Romanian Angel Appeal. Cursurile se adreseaza parintilor care asteapta primul copil si sunt gratuite.

 
Cursul de maine, ora 11:00, la sediul Fundatiei Romanian Angel Appeal din strada Agricultori nr. 116 A, sector 2, Bucuresti are ca tema ingrijirea nou-nascutului si va fi sustinut de un medic specialist in neo-natologie. In calitate de sustinatoare a proiectului First Bebe, Nadia Comaneci se va intalni cu participantii la curs carora le va impartasi din experienta sa de mamica a unui baietel care deja a implinit un anisor.


Cursul va cuprinde informatii despre igiena nou-nascutului si ingrijirea copilului in primele zile, alimentatia exclusiv naturala, alimentatia artificiala si probleme medicale ale nou-nascutului. De asemenea, va include o sesiune de sfaturi practice pentru situatii concrete cum ar fi prima baita, plansul si colicile. La sfasitul cursului vor exista si demonstratii practice: baita, igiena nou-nascutului, schimbarea scutecului.

 
Fundatia Romanian Angel Appeal a lansat in octombrie 2007 cursurile gratuite First Bebe care sunt sustinute de medici specialisti ginecologi-obstetricieni, neo-natologi sau pediatri si acopera o tematica variata: evolutia sarcinii, pregatirea pentru nastere, alaptarea si ingrijirea nou-nascutului sau lauzia.

Pana in prezent, au beneficiat de cursurile First Bebe 6 serii de cursanti – peste 80 de persoane, iar numarul inscrierilor depaseste 170.

Mai multe informatii privind modalitatile de inscriere, calendarul cursurilor, tematica si alte servicii pe care le pregateste First Bebe pot fi gasite pe site-ul proiectului www.firstbebe.ro.

Alina Sica

Redactor Copilul.ro

14 Decembrie 2007Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul