Nadia Comaneci a acordat burse pentru gimnaste


Celebra campioana Nadia Comaneci si directorul de imagine al Niro Invesment Group, Ion Badea, au acordat ieri 10 burse, fiecare in valoare de 1.200 euro, pentru gimnastele Clubului Sportiv Scolar nr. 2. "Sunt foarte onorata sa particip (...)la acordarea acestor burse. Constat cu placere ca sunt in Romania companii serioase care sunt interesate de viitorul sportului", a spus Nadia Comaneci.

Vizibil emotionat, directorul Clubului Sportiv, Nicolae Cretu, a declarat ca este o mare onoare pentru el si pentru club sa aiba un asemenea oaspete si de asemenea, i-a multumit fostei gimnaste pentru prezenta. Evenimentul care a avut loc la sediul Clubului Sportiv face parte dintr-un program numit "Investim in oameni, investim in viitor", desfasurat in baza unui parteneriat dintre Nadia Comaneci si Niro Group, incheiat la sfarsitul anului trecut.Citeste tot articolul in: Curentul

31 Ianuarie

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul