Mila Kunis si Ashton Kutcher nu le vor da copiilor lor cadouri de Craciun: Nu vrem sa crestem niste nesimtiti

/ / Modificat: 2018-12-24
Mila Kunis si Ashton Kutcher nu le vor da copiilor lor cadouri de Craciun: Nu vrem sa crestem niste nesimtiti

Mila Kunis si Ashton Kutcher nu vor sa-si educe copiii dupa principiul ca totul li se cuvine, pentru ca mama si tata sunt staruri internationale si au bani. Cei doi au spus ca nu le vor cumpara niciun cadou de Craciun micutilor lor."Pentru moment, traditia noastra de Craciun inseamna fara cadouri pentru copii,” a declarat Mila Kunis pentru Entertainment Tonight.

Actrita a spus ca prefera sa faca donatii unor organizatii de caritate. Mila si Ashton au o fetiță de 4 ani, Wyatt, si un baietel de aproape doi ani, Dimitri.

"Mama si tata au bani, dar voi sunteti saraci"

Mila Kunis a spus ca stilul lor de parenting include teoria care ii învata de la o varsta foarte frageda ca "mami si tati poate au bani, dar voi sunteti saraci."

"Este atat de important pentru ca amandoi am venit din medii destul de sarace si am crescut foarte saraci si suntem foarte constienti de valoarea banului. Nu am primit nimic de la nimeni," a mai spus actrita.

Vedeta a marturisit ca ea si sotul ei, Ashton Kutcher, isi doresc sa le dea celor doi copii ai lor o educatie sanatoasa care include mersul la biblioteca si citirea cartilor impreuna.

”Mda, nu vrem sa crestem niste nesimtiti!,”a marturist Mila Kunis.

Ashton Kutcher si Mila Kunis au o avere de peste 170 de milioane de dolari.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri craciun Copii

Articole recomandate

Citeste si despre