Mihai Morar, scrisoare emotionanta pentru fetitele sale

/ / Modificat: 2020-03-02
Mihai Morar, scrisoare emotionanta pentru fetitele sale

Mihai Morar se poate considera un barbat implinit. Are 3 fetite de care este foarte mandru, cea mica avand doar 8 luni.

Cu ocazia zilei de 1 Martie, prezentatorul le-a facut o urare emotionanta gemenelor sale, Mara si Cezara in varta de 11 ani, alaturi de o fotografie.

 El le-a urat sa aiba un viitor frumos, fiind constient de faptul ca de-a lungul timpul se vor lovi si de multe probleme si vor avea parte si de dezamagiri. In mesajul transmis, Mihai Morar a vorbit si despre momentul in care fetele vor deveni adevarate domnisoare si vor pleca de langa parinti.

Scrisoarea lui Mihai Morar pentru fiicele sale

morar si fetele

"MARTISOARE SI O SCRISOARE DE LA TATI PENTRU DOMNISOARE"

"Iubitele mele, peste cativa ani, nu multi, veti primi si flori, si pietre pretioase, si bijuterii, si cuvinte, si fluturi, si lumea, si luna la picioare. E inevitabil. Veti intalni iubirea, dar si dezamagirea, veti iubi si va veti amagi, veti pluti, veti zbura, dar veti si ateriza fortat. Veti zbura chiar din bratele mele spre alte brate. Dar bratele mele vor ramane larg deschise, pentru totdeauna, pregatite sa va prinda oricand. Neconditionat. Pana in ziua primul zbor, sunt aici, lipit de voi, ca sa cladim amintiri pretioase, ca sa invatam cum e sa traiesti in iubire si cum e sa asezi iubire in fiecare traire. Sunt aici ca sa stiti cat de pretioase sunteti si ca, in aceasta viata, nu meritati sa primiti de la un barbat nimic mai putin decat ati primit de la primul barbat din viata voastra. Cu dragoste, Tati, primul vostru barbat. 💫❤️," a scris Mihai Morar pe contul de Instagram. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mihai morar Fetite Scrisoare

Articole recomandate

Citeste si despre