Mihaela Radulescu, inca o campanie umanitara
 

Vedeta de televiziune Mihaela Radulescu, pornind de la campania umanitara realizata pentru strangerea de fonduri necesare pentru salvarea fetitei Lianei Stanciu, doreste sa infiinteze o fundatie caritabila.

Scopul acestei fundatii este sprijinirea copiilor bolnavi de cancer. Din pacate statisticile sunt sumbre, cancerul la copii reprezentand 2-3% din toate bolile copiilor.

In Romania, peste 370.000 de persoane sunt dignosticate cu diferite tipuri de cancer, dintre acestea, peste 600 sunt copii.

Vedetele de radio si televiziune au dovedit solidaritate si generozitate, la apelul umanitar realizat de Mihaela Radulescu. Astfel ca, Teodora, fetita Lianei Stanciu si a lui Mihai Georgescu (solistul trupei Bere Gratis), va putea beneficia de tratamentul necesar.


Desi s-a reusit strangerea sumei de 100.000 de euro necesara pentru tratamentul micutei Teodora, vedetele au continuat sa faca donatii generoase, astfel ca fondurile care vor ramane, vor constitui punctul de plecare al fundatiei pe care Mihaela Radulescu doreste sa o infiinteze.

Atat vedeta, cat si parintii Teodorei, s-au declarat impresionati de solidaritatea manifestata de toate posturile de radio si televiziune, presa si artisti.

Teodora a fost supusa unei interventii chirugicale la Viena. Acum urmaza un tratament chimioterapeutic si se pregateste pentru urmatoarea operatie care va avea loc in cursul acestei saptamani.

Gabriela Hotareanu

Redactor Copilul.ro

2 9 Octombrie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul