Micuta Shiloh are propria sculptura in ceara


Micuta Shiloh are deja propria sculptura in ceara ce va fi adaugata cuplului Brad Pitt - Angelina Jolie deja reprezentat la celebrul Muzeu al figurilor de ceara Madame Tussaud din New York, informeaza miercuri IMDb.com consultat de Rompres.

Creatorii in ceara s-au inspirat din chiar prima fotografie a micutei Shiloh aparuta in presa si a fost gasita chiar si coloana sonora perfecta ce va insoti aceasta reprezentare in ceara - un cantec de leagan african.

Conform unui comunicat dat publicitatii de reprezentantii muzeului, replica in ceara a micutei Shiloh va avea ceva din linia buzelor celebre ale mamei sale si va fi aseazata intr-un cos pentru nou-nascuti decorat cu motive africane.Vizitatorii muzeului sunt incurajati sa pozeze pentru o amintire de familie alaturi de Shiloh, Angelina si Brad Pitt, iar 1 dolar din taxa platita pentru fiecare fotografie va fi donat Fondului ONU pentru copii, UNICEF.

Micuta Shiloh, nascuta in Namibia in luna mai a acestui an, este primul nou-nascut care are o statuie de ceara la celebrul muzeu Madame Tussaud.

ROMPRES

26 iulie

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul