Mesajul Cristinei Topescu pentru toti cei care critica copiii vedetelor. "Ma gandesc sa facem un club al persoanelor publice cu parinti celebri. Ca sa ne injurati la pachet"

/ / Modificat: 2019-03-18
Mesajul Cristinei Topescu pentru toti cei care critica copiii vedetelor.

Cristina Topescu a transmis un mesaj dur persoanelor care critica copiii vedetelor. Acestea isi cer "scuze" pentru ca "avem sau am avut parinti celebri."

"Sa ne scuzati ca avem sau am avut parinti celebri, iertati-ne!" este titul postarii prezentatoarei.

"Mai oameni buni, vad tot mai des ca injurati oamenii care au parinti celebri. De ca si cum asta ar fi vreo vina! Cand nu va place cineva, fie ca e in politica sau in tv, in teatru, film etc., aud aceeasi placa: daca nu era tac’su, i-a dat ma-sa, i-a dres ma-sa, il face de rusine pe tac’su si multe alte variatiuni pe aceeasi tema… Ba se fac referiri si la parinti care nu mai sunt! E ok, ce ziceti? Stiti ce nu inteleg? Sunteti liberi sa nu va placa un om, sa nu fiti de acord cu el, sa aveti boala pe el uite-asa de-ai dracu’, dar ce treaba are asta cu mama sau cu tatal lui? Ma gandesc sa facem un club al persoanelor publice cu parinti celebri. Uite, Oana Pellea, Tudor Chirila, Andrei Caramitru si multi altii, ca sa ne injurati la pachet. Macar asa va canalizati ura spre un singur destinatar. In ziua de azi e bine sa-ti dramuiesti ura, ca daca se termina si nu ne ajunge pentru cati uram? Iar noi, nefericitii astia fii si fiice a lu’ cutare, putem, in clubul nostru, sa ne victimizam si sa plangem unu’ pe umarul altuia:), ca tot se poarta victimizarea si pare a fi o schema eficienta de cand lumea? 

Glumesc si eu! Desi nu prea-i de ras cum am ajuns sa ne tratam unii pe altii, cand am putea face atatea lucruri impreuna intr-o tara asa de bolnava, de sus in jos. Sau de jos in sus? Nu mai stiu!," a scris Cristina Topescu pe pagina sa de Facebook. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cristina topescu Copii vedete

Articole recomandate

Citeste si despre