Meghan Markle si printul Harry au ales nasii baietelului lor. De ce au luat aceasta decizie

/ / Modificat: 2019-06-28
Meghan Markle si printul Harry au ales nasii baietelului lor. De ce au luat aceasta decizie

Meghan Markle si printul Harry isi vor boteza baietelul la inceputul lunii iulie. Cei doi au ales si nasii micutului Archie.

Daca presa a vehiculat numele Ducilor de Cambridge si pe cel al actorului George Clooney, datorita prieteniei dintre sotia sa si Meghan, se pare ca parintii spirituali vor fi altii.

Biograful regal, Angela Levin, spune ca ducii de Sussex vor alege ca nasii lui Archie sa fie doi oameni foarte speciali pentru Harry, care au fost alaturi de el si l-au ajutat in timpul divortului dintre parintii sai, dar si dupa moartea mamei sala, printesa Diana.

Cine vor fi nasii baietelului

Dadaca lui William si a lui Harry, Tiggy, va fi unul dintre nasi. Ducele de Sussex are o relatie foarte apropiata cu aceasta, chiar daca a renuntat sa mai lucreze pentru familia regala, dar a fost prezenta si la nunta lui Harry.

Celalalt nas va fi Mark Dyer. Acesta a lucrat pentru familia regala in anii '90. A fost ofiter al armatei britanice si a facut parte din garda regala.

"Cred ca ei sunt cei doi oameni din viata lui Harry care l-au salvat cand mama lui a murit, dar si cand parintii lui au divortat. Tiggy este una dintre aceste persoane, iar cealalta este Mark Dyer, care a fost pentru el tot un fel de bona. Cand Diana a murit, el l-a dus pe Harry in Africa de Sud, iar Harry s-a indragostit de acest continent", a declarat Angela Levin.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle

Articole recomandate

Citeste si despre