Meghan Markle, reguli stricte in privinta bebelusului

/ / Modificat: 2019-05-22
Meghan Markle, reguli stricte in privinta bebelusului

De cand Meghan Markle a intrat in familia regala, s-a spus ca relatia dintre fosta actrita si Kate Middleton este una foarte tensionata.

Se pare ca problemele dintre cele doua s-au accentuat dupa ce ducesa de Sussex l-a adus pe lume pe micutul Archie, pe data de 6 mai.

Un angajat de la Palat a marturisit publicatiei Woman’s Day ca Meghan le-a permis, in sfarsit, ducilor de Cambridge sa-si cunoasca nepotul.

Reguli stricte in privinta bebelusului

Presa din Marea Britanie scrie ca cei doi nu au fost primiti asa cum se cuvine, ba mai mult, sotia printului Harry i-a dat o lista de instructiuni cumnatei sale, de care sa tina cont inainte de a se apropia de fiul ei: sa se imbrace cu haine pe care nu le-a purtat in preajma copiilor, pentru a se asigura ca nu aduce germeni, sa nu-i aduca bebelusului cadouri, sa nu ii ofere sfaturi de parenting si nici sa-l sarute pe copil.

coperta

Aceeasi sursa mai sustine ca ducii de Cambridge nu au avut voie sa-l tina in brate pe Archie, iar verisorii, printul George, printesa Charlotte si printul Louis, nu au voie sa-l intalneasca pana cand acesta nu va implini cel putin 3 luni. Si asta la cererea expresa a lui Meghan, spune sursa citata de Woman’s Day.

"Kate a plecat cu inima franta. Nu stie cum le va spune copiilor ca nu-si pot cunoaste verisorul pe care isi doresc foarte mult sa-l intalneasca. Imediat ce a intrat in masina, Kate a izbucnit in lacrimi", a dezvaluit sursa.

Pana la botezul care va avea loc peste cateva saptamani, micutul Archie nu va fi vazut in public.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Meghan markle baietel

Articole recomandate

Citeste si despre