Meghan Markle, decizie controversata cu privire la fiul sau si al printului Harry

/ / Modificat: 2020-02-28
Meghan Markle, decizie controversata cu privire la fiul sau si al printului Harry

Nici nu s-a stins bine scandalul in urma caruia Meghan Markle si printul Harry au renuntat la indatorile de membri ai casei regale, vrand sa castige bani pe cont propriu, ca fosta actrita a luat o decizie care a infuriat-o din nou pe regina Elisabeta.

Dupa ce Meghan si-a convins sotul sa adopte stilul de viata alternativ, iar acum se bucura de "mai putina carne, mai multe fructe si legume," ea a ales ca micutul Archie sa devina vegan. 

Meghan a decis: Archie va fi vegan

Baietelul celor doi nu va manca niciun produs animal in timp ce va creste, mama sa fiind o aparatoare impatimita a animalelor.

Meghan si Harry au inceput sa cultive legume de cand s-a nascut Archie, iar acum se familiarizeaza cu elementele de baza ale pregatirii meselor vegane. Dieta pe baza de plante a lui Meghan este renumita si a urmat-o chiar si cand era insarcinata.

"Harry nu era un bucatar grozav cand a cunoscut-o pe Meghan, dar acum ea il invata toate trucurile. Nu mananca decat preparate ecologice si au facut o gradină de legume langa castelul Windsor," a marturisit o sursa din anturajul familiei regale.

Decizia lui Meghan Markle este una controversata, in conditiile in care medicii recomanda ca cei cei mici sa aiba o dieta echilibrata, care sa contina si carne. 

Potrivit sursei, decizia a creat, de asemenea, "discutii tensionate intre Meghan si Harry, care nu doreste sa-si mai supare bunica."

"Regina nu va tolera asta"

Aceeasi sursa sustine ca regina este foarte nemultumita de ultima decizie a ducesei de Sussex. Regina Elisabeta a II-a este foarte ingrijorata de sanatatea stranepotului sau, daca va fi hranit vegan.

"Regina nu va tolera asta. Acesta este unul dintre motivele pentru care Meghan si Harry au avut nenumarate dispute si s-au batut in argumente. Harry nu vrea sa  o supere si mai mult pe bunica sa. Spera ca Meghan se va calma putin si isi va schimba opinia. Nu a fost niciodata adepta traditiei regale, dar Regina nu va permite ca Archie sa fie vegan, mai ales ca asta ii poate dauna sanatatii. Cresterea copilului ca vegan, pur si simplu, nu va fi tolerata de regina," mai precizeaza sursa apropiata de Familia Regala.

Printul Harry si Meghan Markle s-au mutat in Canada. De asemenea, vor locui in SUA si Anglia si vor face constant "naveta" intre cele trei tari.

Sursa: demotix.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Archie Printul harry Dieta vegana

Articole recomandate

Citeste si despre