Meghan Markle, critici dure pentru felul in care isi tine copilul in brate. "E infricosator"

/ / Modificat: 2019-07-11
Meghan Markle, critici dure pentru felul in care isi tine copilul in brate.

Meghan Markle a fost dur criticata pe retelele de socializare pentru felul in care isi tine copilul in brate.

Ducesa de Sussex a fost fotografiata in Surrey, unde a mers impreuna cu Kate Middleton pentru a-i sustine pe William si Harry intr-o competitie caritabila de polo.

meghan

Dupa ce imaginile au fost facute publice, fanii familiei regale de pe internet au scris ca ducesa nu stie sa-si tina bebelusul in brate.

"Meghan arata de parca mai are putin si il scapa", a scris un internaut sau "Meghan nu stie sa-si tina propriul copil. Ce rusine", a comentat o alta persoana, potrivit Daily Mail.

meghan1

"Felul in care il tine pe micul Archie e infricosator", "Se vede ca nici macar nu are grija de copilul ei. Ce mama isi tine bebelusul asa?", au fost alte mesaje critice la adresa lui Meghan.

Nu toata lumea o critica

Dar au fost si internauti care i-au luat apararea proaspetei mamici si au incurajat-o.

"Nu imi place deloc aceasta fata, dar nu o puteti critica pentru ca nu este profesionista in a tine un copil. De abia a devenit mama, si cu totii ne-am tinut bebelusii ciudat in brate", a comentat cineva.

O alta persoana crede ca Meghan isi tine asa copilul doar pentru a-l apara de camere: "Poate acasa e mai naturala si doar incerca sa-l ascunda de camere si de comentarii.”

 Meghan2

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle Meghan markle baietel Meghan markle copil

Articole recomandate

Citeste si despre