Meghan Markle a nascut un baietel

/ / Modificat: 2019-05-06
Meghan Markle a nascut un baietel

Meghan Markel a adus pe lume un baietel, perfect sanatos, a confirmat Printul Harry. Sexul bebelusului a fost o surpriza si pentru parinti, care au ales sa nu afle ce au inainte de nastere.

Ducesa intrase in travaliu de la primele ore ale diminetii, mai tarziu cu o saptamana de cum era preconizat, anunta Palatul Buckingham in urma cu cateva ore.

"Ducesa a intrat in travaliu la primele ore ale diminetii. Ducele de Sussex se afla alaturi de Inaltimea Sa. Un anunt va fi facut in cel mai scurt moment,"scria in primul comunicat oficial emis de Palatul Buckingham.

Cum a fost alintat bebelusul

Dupa ce a fost numit "Sussex Standby", bebelusul va fi al saptelea ca succesiune la tron, dupa unchiul sau William si copiii acestuia, George, Charlotte si Louis, dar si dupa tatal sau.

Mama lui Meghan, Dorian Ragland, a ajuns in Marea Britanie pentru a fi alaturi de fiica sa la nasterea copilului, care a venit pe lume la Frogmore Cottage din Windsor.

Printul Harry si Meghan Markle au anuntat sarcina in data de 15 octombrie 2018 - prima zi a turneului pe care l-au facut in Australia si Noua Zeelanda.

Acesta este cel de-al optulea stranepot al Reginei Elisabeta.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Meghan markle

Articole recomandate

Citeste si despre