Marie Jeanne si-a botezat copilul

Jurnalista Marie Jeanne Ion, rapita in Irak in primavara lui 2005 impreuna cu Sorin Miscoci si Ovidiu Ohanesian, si-a botezat baietelul, in varsta de doua luni si jumatate. Marie Jeanne a trecut sambata printr-un moment extrem de emotionant. Si-a botezat baietelul, pe Alexandru Matei, un bebelus adorabil, care a suportat cu bine atmosfera aproape geroasa din incinta Catedralei Sfantul Sava din municipiul Buzau. In ciuda frigului, a fost un ceremonial deosebit, discret, la care au participat doar rudele apropiate.

Nasi au fost fostii colegi ai lui Marie Jeanne de la Prima TV, cameramanul Sorin Miscoci si Nadina Nedelea. O mare parte din slujba a fost filmata chiar de Marie Jeanne, pe care au incercat-o lacrimile de bucurie din cand in cand.

"Sunt foarte fericita! Este un copil cuminte, a luat in greutate bine. Are peste 5 kilograme la doua luni jumatate. Doarme bine, mananca bine, e vesel!", ne-a spus Marie Jeanne.

Citeste tot articolul in: Libertatea 

26 Februarie 2007

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul