Marele regret al lui Costin Marculescu. Si-a cunoscut fiul cand avea 5 ani!

/ / Modificat: 2020-06-11
Marele regret al lui Costin Marculescu. Si-a cunoscut fiul cand avea 5 ani!

Actorul Costin Marculescu a fost gasit fara suflare in propria casa. El a parasit aceasta lume cu un mare regret. Nu a reusit sa se apropie de fiul sau, pe care l-a cunoscut cand micutul avea deja 5 ani.

In 2015, Costin Marculescu a aflat ca are un copil, un baietel, pe care mama lui il tinuse departe de actor. Aceasta traia in Australia alaturi de familia ei, iar in anul 2015 a revenit in Romania cu fiul lor, alintat Bibi.

Dupa ce a facut testul ADN si s-a convins ca este copilul lui, Marculescu si-a dorit enorm sa faca parte din viata micutului, dar nu s-a intamplat acest lucru.

Cum a cunoscut-o actorul pe mama fiului sau

Actorul a cunoscut-o pe mama fiului sau in 2003, pe vremea cand acesta avea o agentie de fotomodele si tanara era manechin. Cei doi n-au avut o relatie de lunga durata, insa in 2008 au reluat legatura, iar atunci tanara a si ramas insarcinata.

In urma cu cinci ani, Costin Marculescu si fota iubita s-au reintalnit si au aparut impreuna la o emisiune TV, unde actorul a vorbit despre planurile de viitor cu mama copilului sau, alaturi de care si-ar fi dorit sa intemeieze o familie. Dar nu a fost sa fie si tanara l-a parasit din nou.

Costin Marculescu a incetat din viata la 51 de ani, singur si inglodat in datorii. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Australia Test adn

Articole recomandate

Citeste si despre