Manuela Harabor, declaratii emotionante despre fiul sau diagnosticat cu autism: "Credeam ca stiu sa iubesc"

/ / Modificat: 2020-04-23
Manuela Harabor, declaratii emotionante despre fiul sau diagnosticat cu autism:

Manuela Harabor este una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania. Viata nu a fost intotdeauna blanda cu ea. La 22 de ani a devenit mama singura, dupa o relatie cu Dan Chisu, iar cativa ani mai tarziu fiul sau, Andrei, era diagnosticat cu autism.

Manuela Harabor a dezvaluit cum este viata alaturi de fiul sau, acum, in varsta de 29 de ani. 

"Andrei m-a transformat in femeia care sunt acum. Am invatat enorm de la el. Nu am cunoscut iubirea pana in momentul venirii lui pe lume. Sau, mai exact, pana in momentul in care am inteles ca Andrei e altfel decat ceilalti copii. Credeam ca stiu sa iubesc si mai ales ca stiu sa daruiesc iubire. Dar Dumnezeu mi-a cunoscut masura si neputinta si mi-a dat o scara pe care sa urc. Nimic din ce am reusit sa-l invat nu se compara cu ceea ce ma invata Andrei in fiecare zi. Sa iubesc neconditionat. Nepatimas. in Duh. Sa iert din tot sufletul pana la uitarea a ceea ce m-a suparat sau ranit," a marturisit Manuela Harabor intr-un interviu pentru revista VIVA!

Mama singura la 22 de ani

Actrita a spus ce a a determinat-o sa devina mama la o varsta asa frageda, desi stia ca tatal copilului nu dorea sa se implice in cresterea lui.

"Eram studenta in anul trei la actorie, cu o cariera promitatoare in fata, divortata de primul sot, pentru ca am ales sa fiu corecta si asumata. Cand am aflat ca sunt insarcinata, traiam alaturi de o tara intreaga primele luni de libertate, cand mii de femei calcau pragul maternitatilor, nu pentru a da nastere de prunci, ci pentru a ucide.

Imi aduc aminte cand m-am intalnit cu medicul meu pe holul Maternitatii Bucur. Avea o privire de animal haituit, moartea il incoltise din toate partile, nu a putut articula decat doua vorbe: "Si tu? Cand i-am spus ca vreau sa pastrez sarcina, parca a inviat, s-a bucurat ca un copil, m-a luat in brate si a inceput sa planga, de parca ar fi vrut ca lacrimile sa-l spele de tot sangele nevinovat varsat in ultimul timp. Executase, in mai putin de doua luni, sute de vieti," a povestit Manuela Harabor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Actrita Autism

Articole recomandate

Citeste si despre