Majda Aboulumosha, poveste impresionanta de viata. Si-a cautat tatal timp de 25 de ani

/ / Modificat: 2020-05-21
Majda Aboulumosha, poveste impresionanta de viata. Si-a cautat tatal timp de 25 de ani

Majda Aboulumosha, prezentatoarea de la Antena Stars, are o poveste de viata impresionanta. Ea si-a cautat tatal de origine libiana timp de 25 de ani. 

Tatal Majdei a plecat cand ea avea doar un an si a fost crescuta doar de mama sa. Prezentatoarea a scris pe pagina de Facebook povestea vietii sale. Majda a marturisit ca la varsta de 7 ani, pe cand era doar un copil inocent, si-a pus dorinta sa-si gaseasca parintele.

"La 7 ani mi-am pus dorinta sa-mi intalnesc tatal natural"

Tatal meu a plecat cand aveam un an. Mami era tanara, cu mine in brate, dar o luptatoare. Mi-a spus mereu cand eu o sa vreau sa-l cunosc ea o sa-mi fie alaturi. Nu i-am pus prea multe intrebari, de teama sa nu-i creez amintiri neplacute.

Cand aveam 7 ani , imi aduc aminte ca eram imbracata intr-un halat visiniu si ma rugam si numaram stelele. Acela a fost un moment in care am hotarat ca Cel de Sus imi va fi tata. Tot atunci mi-am pus dorinta sa-mi intalnesc tatal natural. Stiam ca ma asculta, stiam ca intr-o zi o sa se intample. Anii au trecut, eu il cautam in fiecare an.

"Mi-au spus ca tatal meu nu mai traieste"

Ma pregateam pentru acel moment, inclusiv pentru o eventuala respingere. Dupa multi ani in care nu primeam niciun raspuns, pana la urma prin diferite cunostinte arabe am reusit sa gasesc un semn. Mi-au spus ca tatal meu nu mai traieste. Am plans, nu intelegeam de ce. Eu credeam in visul meu. Eu stiam ca o sa-l gasesc. Asteptasem atatia ani. Au mai trecut 6 luni, timp in care inima mea imi tot spunea mereu sa continui sa-l caut, stiam ca Dumnezeu mi-a vorbit atunci la 7 ani, eu credeam in mine si in EL.

Fara sa spun nimanui a mers la ambasada Libiei. Mi-am facut curaj si m-am dus sa stau de vorba cu ambasadorul. L-am rugat, in cazul in care o sa auda vreodata de el sa-i spuna ca-l cauta fata lui. Ca nu vreau nimic, doar sa dau mana cu el. Dupa 10 zile am primit un telefon. Era colegul lui de facultate (colegul tatalui), care mi-a spus ca tatal meu traieste. I-am zis ca stiu! Am simtit! Ne-am auzit pentru prima data la telefon si i-am spus ca eu cand ii scriam mosului ii spuneam ca vreau sa-l cunosc de Craciun pe tata.

"Nu l-am judecat, asa cum se asteptau multi"

Asta s-a intamplat. Intr-o luna am reusit sa-l aduc in Romania. Intr-o luna, de Craciun, eu am luat masa cu tata. Am locuit impreuna o luna. S-a intors fix cand Jacqueline, fetita mea, avea un an, varsta pe care o aveam eu cand el plecase. I-am zis ca nu s-a schimbat nimic ?

Nu l-am judecat, asa cum se asteptau multi. Stiti de ce?! Pentru ca mama este o eroina. Pentru ca mama a avut grija de sentimentele mele, inainte sa puna durerea ei in fata. Nu am judecat pentru ca ar fi fost nedrept. Primisem exact ce imi doream. La ce e oare buna judecata? Anii erau trecuti, era important sa stiu sa traiesc prezentul. Nu am judecat pentru ca mama mea imi este mama, tata, prietena, dragoste," si-a incheiat Majda emotionanta poveste.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre