Madonna, in pericol de a-l pierde pe micutul David

Procesul de adoptie al unui baietel din Malawi de catre Madonna ar putea fi oprit, dupa ce guvernul din aceasta tara a refuzat unui oficial desemnat sa analizeze cazul permisiunea de a pleca spre Marea Britanie.

Asistentul social ar fi trebuit sa monitorizeze progresul copilului prin doua vizite la resedinta starului din Londra.  Guvernul din Malawi nu a aprobat insa vizitele acestuia, informeaza Reuters, "punand astfel in pericol procesul de adoptie".

Reprezentantul orfelinatului de unde a fost infiat David a declarat: "Intregul proces de adoptie ar putea fi sistat, iar David ar putea fi trimis inapoi in satul sau."

Madonnei i-au fost acordate 18 luni de custodie provizorie, lucru ce i-a permis sa il aduca pe micultul David Banda in Marea Britanie in octombrie, anul trecut.

Oficiali din Malawi au sustinut totusi ca va fi trimis un alt observator, deoarece cel implicat in prezent in caz a acceptat bani de la Madonna fara permisiunea guvernului sau. 

Mihai Miron, Bestmusic

Citeste tot articolul in: Bestmusic
Foto: Bestmusic

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul