Madalin Ionescu se ia de cei care vorbesc despre copiii lui cei mari. "De ce insulta cu atata obraznicie?"

/ / Modificat: 2019-06-21
Madalin Ionescu se ia de cei care vorbesc despre copiii lui cei mari.

Madalin Ionescu a avut o reactie extrem de dura la adresa celor care vorbesc despre cei doi copii ai sai pe care ii are din prima casatorie.

Acestia sunt crescuti de fostul prezentator impreuna cu actuala sa sotie, Cristina Siscanu.

"De ce unii oameni sunt excesiv de prosti? Imi pare rau, dar nu gasesc alt termen… Nu poti cosmetiza prostia. De ce judeca atat de usor, desi nu au habar despre ce sau cine vorbesc? De ce, desi nivelul lor de pregatire si inteligenta este extrem de redus, isi permit sa insulte cu atata obraznicie? Sunt terifiat de aceste realitati!

Din fericire sunt una din persoanele publice cu un procent nu foarte mare de hateri, dar aia care sunt ... zici ca sunt facuti de aceeasi mama si ca au un singur creier pe care si-l imprumuta de la unul la altul.

Una dintre imbecilitatile inca rostite de acesti indivizi e ca mi-as fi parasit copiii … Sincer, unii oameni sunt atat de prosti incat te fac sa-ti doresti ca parintii lor sa nu se fi intalnit vreodata. Este stiut ca atat Stefania, cat si Filip au fost crescuti de mine si ca locuiesc cu mine si cu Cristina. Ma revolta mizeria acestor personaje care … prefera sa denatureze realitatea din rautate pura. Tuturor acestor nulitati le spun ca intr-o zi, aici sau "dincolo" vor fi nevoite sa se priveasca in oglinda adevarului. Va fi destul de tarziu, daca nu prea tarziu, sa isi indrepte erorile si sa isi ceara scuze celor pe care i-au improscat aiurea cu veninul lor", a scris Madalin Ionescu pe pagina sa de socializare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Madalin ionescu Madalin ionescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre