Madalin Ionescu, mesaj dureros in miez de noapte. "Cea mai dificila din viata mea de tata"

/ / Modificat: 2019-09-17
Madalin Ionescu, mesaj dureros in miez de noapte.

Madalin Ionescu a postat in miez de noapte un mesaj ingrijorator pe pagina se de socializare. Fostul prezentator nu a vrut sa ofere mai multe detalii, dar a precizat ca a avut parte de una dintre cele mai dificile nopti din viata lui de tata.

"Noaptea asta a fost una din cele cele mai dificile din viata mea de tata! De asta scriu la ora asta … Nu o sa dau detalii si nu imi cereti, va rog ! Ii cer iertare si Cristinei ca am asternut aceste randuri, dar consumul sufletesc a fost urias ! As fi avut atat de multa nevoie de o noapte lina , insa nu a fost sa fie ! Ma asteapta azi provocari profesionale extreme, dar mintea mea nu rezoneaza in acest moment decat cu ideea sigurantei si sanatatii copiilor mei … Nimic nu poate fi mai important decat aceasta dorinta. Acum suntem mai bine, bine chiar ... Sper sa pot dormi si azi sa reusesc tot ce imi propusesem, tot ce trebuia sa realizez ... Ii rog pe partenerii mei sa ma inteleaga daca nu voi fi atat de fresh pe cat mi-as fi dorit ... Un geniu ramane, insa, un geniu si cand nu doarme... si atunci cand functioneaza la 60 la suta din capacitate!," a scris Madalin Ionescu pe Facebook.

Fiul sau are grave probleme de sanatate

Madalin Ionescu are trei copii, din doua mariaje diferite. Din prima casatorie ii are pe Stefania si pe Filip, iar din casatoria cu Cristina Siscanu are o fetita, Petra (3 ani).

Fostul prezentator marturisea cu ceva timp in urma ca fiul sau, Filip, are probleme neurologice si nu sunt sanse sa se vindece. "Cand ai neuronii prajiti, ce sa mai faci?," spunea Madalin Ionescu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Madalin ionescu Madalin ionescu copii

Articole recomandate

Citeste si despre