MEMORIA PERFECTA - premiera vineri, 4 noiembrie


Cum se poate îmbunatati memoria chiar si cu 30%? Poate consumul de ciocolata sa inhibe tendinta catre infractionalitate? Si cum poate o mica musca ajuta un baietel surd sa auda? Amintirile fotografice sunt un mit?

Cum antrenarea mintii poate descatusa potentialul sau? Aflati, de asemenea, ce puteti mânca si ce puteti face dupa o sesiune de studiu pentru a va îmbunatati memoria.

"Explorari", o noua serie de documentare sponsorizata de Duracell si formata din 13 episoade care celebreaza stiinta din viata de zi cu zi va avea premiera pe National Geographic Channel vineri, 4 noiembrie de la ora 19:00. În fiecare episod, vor fi studiate amanuntit subiecte precum deprivarea de somn, minciuna si prima impresie.Un numar tot mai mare de companii de asigurari folosesc detectoare de minciuni de ultima generatie pentru a descoperi solicitarile false. Aflati cum lucreaza aparatele de analizat vocea pentru descoperirea riscului de înselaciune în declaratiile solicitantilor.

Este stiut faptul ca unii oameni pot supravietui cu mult mai putin somn decât altii. Sa aflam ce fac ei diferit si sa examinam un tratament contra efectelor deprivarii de somn. Somnolenta ar putea deveni curând de domeniul trecutului!

National Geographic Channel îsi invita telespectatorii sa regândeasca modul în care vad televiziunea – dar si lumea – prin programe inteligente si inovativ e.


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul