Lavinia Pirva a slabit spectaculos la 6 luni dupa nastere! Cum arata in colanti

/ / Modificat: 2019-11-14
Lavinia Pirva a slabit spectaculos la 6 luni dupa nastere! Cum arata in colanti

Lavinia Pirva a devenit pentru prima data mama in luna mai, cand i-a daruit lui Stefan Banica un baietel. 

Cantareata s-a ingrajat in jur de 20 de kilograme in timpul sarcinii, dar a reusit sa slabeasca spectaculos. Aceasta a fost prezenta la un eveniment monden, imbracata intr-o pereche de pantaloni mulati, care i-au scos in evidenta silueta pe care o avea inainte de a ramane insarcinata.

lavinia parva

Lavinia a venit insotita de sotul ei, Stefan Banica, aceasta fiind prima lor aparitie publica dupa ce au devenit parinti si au pozat ca un cuplu fericit.

Mesaj emotionant pentru fiul sau

Si au si motiv sa fie asa. Micutul Alexandru a implinit 6 luni, motiv pentru mama sa sa publice pe pagina de socializare o fotografie si un mesaj emotionant. 

alexandru banica

"Este o zi importanta pentru mine. Ingerasul meu a implinit 6 luni. Este baietel mare,este ager, haios di cred ca este di foarte talentat. Ii doresc numai zile senine si pline de frumos, de bunatate, de realizari si intelepciune. Il iubesc cu toata ființa mea. Este un sentiment care nu se poate exprima in cuvinte. Este un sentiment Dumnezeiesc!," a scris Lavinia Pirva.

Baietelul s-a nascut pe data de 13 mai si poarta numele de Alexandru, dupa fratele lui Stefan Banica, decedat in urma unui accident de masina.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Lavinia parva Slabire

Articole recomandate

Citeste si despre