Laura Cosoi, parc de distractii pentru fetita sa in curtea casei

/ / Modificat: 2020-05-05
Laura Cosoi, parc de distractii pentru fetita sa in curtea casei

Laura Cosoi traiste una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa. Este insarcinata si va mai avea o fetita, asa cum si-a dorit. 

Pana isi va strage in brate cel de-al doilea copil, Laura Cosoi ii dedica tot timpul fiicei sale, Rita, care pe 11 iunie va implini doi ani. Pentru ca nu putem merge in parcuri, la locurile de joaca din cauza pandemiei de coronavirus, actrita i-a amenajat micutei sale un mic parc de distractii in curtea casei. "Universul Ritei," asa l-a numit Laura.

"Spuneam ca vreau sa-i amenajez Ritei un mic parc de distractii. Nu am avut in vedere lucrul asta pana acum, pentru ca intotdeauna am considerat ca socializarea, interactiunea cu copiii mai mici sau mai mari sunt foarte importante. In plus, noua ne place sa iesim, sa descoperim locuri noi, sa cunoastem oameni, aici sau oriunde in lume. Dar uite cum se intampla cate ceva, iar perspectiva ni se schimba.

laura cosoi1

Spuneam mereu ca vreau sa-mi cresc copilul astfel incat sa ajunga sa-si doreasca anumite lucruri. Nu vreau sa-i ofer foarte multe inainte de a-si manifesta dorinta, pentru ca nu le va aprecia. Imi aduc aminte cand eram noi copii si poate nu aveam chiar tot ce ne doream. Dar cand primeam vreunul dintre lucrurile la care visam, eram cu adevarat fericiti si nu ne plictiseam de jucaria aceea peste 3 zile.  

rita

Astfel vreau sa-mi cresc copilul, dar iata ca pandemia de coronavirus m-a determinat sa-mi nuantez putin opiniile. Am intrat in autoizolarea aceasta, iar pentru ca gradinitele si cresele sunt inchise, locurile de joaca pentru copii la fel si pentru ca se spune ca vor fi valuri, valuri de situatii ca aceasta prin care trecem acum, ne-am gandit la o solutie," a scris Laura Cosoi pe blogul sau.

De la o casuta de lemn, la un mic parc

 La inceput, si-a dorit pentru Rita o casuta de lemn, eventual cu bucatarie, unde sa se joace, sa-si ascunda lucrurile, sa fie locul ei de joaca. Dar, incet-incet, a umplut curtea de jucarii. I-a pus si o ladita cu nisip, leagan, topogan si chiar si un loc unde sa se catere.  

rita 3

"Si uite asa, din aproape in aproape, a iesit un mini parc de distractii superb. Si i-am dat Ritei de lucru cu asa o gospodarie mare! Are jardiniere la ferestre, trebuie sa planteze flori, are de lucru in bucatarie, o gramada de treaba!," a mai spus Laura Cosoi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi Curtea casei

Articole recomandate

Citeste si despre