Laura Cosoi, o mamica curajoasa. Ce are de gand sa faca cu fiica ei

/ / Modificat: 2018-10-27
Laura Cosoi, o mamica curajoasa. Ce are de gand sa faca cu fiica ei

Laura Cosoi a devenit mamica în urma cu patru luni si jumatate. De cand a venit pe lume, fiica ei Rita, actrita radiaza de fericire si este complet schimbata. 

Vedeta a renuntat la multe lucruri de cand este mamica, dar nu vrea sa renunte la una dintre marlle sale pasiuni: calatoriile. Asadar, Laura s-a gandit sa plece curand cu fiica ei intr-o vacanta peste hotare. Actrita este o mamica destul de curajoasa, tinand cont ca destinatia se afla la 6.000 de kilometri departare de Romania. Ma exact, Laura vrea sa petreaca dupa sarbatori cateva zile in Maldive. 

"Am emotii maaaaari de tot! Plecam in vacanta cu Rita, prima noastra iesire peste granita – lucru pe care l-am facut pana acum de atatea ori, dar, in conditiile date, ma simt de parca as zbura cu avionul pentru prima data! In general, este o fetita cuminte si tare curioasa, asa incat ma astept sa-si pastreze obiceiurile”, a scris Laura pe blogul ei.

Intr-adevar, bebelusa a dovedit ca are "vocatie de caatoare”, pentru ca s-a simtit in elementul ei in avion, asa ca actrita si sotul ei s-au decis sa incerce o aventura si mai mare. Dupa Sarbatori au planuit sa mearga in Maldive. Vor poposi în raiul exotic pentru 8-9 zile, timp berechet pentru ca micuța lor sa se familiarizeze si mai tare cu apa, pe care pare deja ca o iubeste. Tatal ei a initiat-o in inot, primele lectii avand loc in propria cada. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Laura cosoi Laura cosoi copil

Articole recomandate

Citeste si despre