La 50 de ani, Ramona Badescu este insarcinata. Cand va naste si cine este tatal copilului

/ / Modificat: 2019-09-12
La 50 de ani, Ramona Badescu este insarcinata. Cand va naste si cine este tatal copilului

Ramona Badescu este in culmea fericirii. La 50 de ani, vedeta isi va implini cel mai mare vis. Acela de a fi mama. Iar in aceasta luna, ea va naste un baietel.

"Traiesc o emotie enorma, dar si o frica si o responsabilitate, pentru ca nu peste mult timp voi naste, asa ca inca citesc despre sfaturile care li se dau mamicilor dupa nastere. Este lucrul cel mai frumos care cred ca i se poate intampla unei femei, confirmarea deplina a vietii sale, de a deveni mama. Tot ce mi se intampla traiesc la maximum, rad mai mult, plang mai mult, tot ceea ce ma inconjoara e un carusel de emotii," a marturisit Ramona Badescu pentru Ok!Magazine.

Cum a aflat ca este insarcinata

ramona

Cu cativa ani in urma, vedeta a apelat la procedura de congelare a ovulelor, la indemnul unei prietene. Si asta in speranta ca intr-o zi va reusi sa faca un copil. Ba mai mult, in ianuarie 2019 stabilise cu iubitul sau sa apeleze la fertilizarea in vitro.

"Chiar daca am 50 de ani ca varsta anagrafica, ca varsta biologica am vreo 32, asa cum arata analizele, pentru ca nu am facut niciodata excese si am avut o viata sanatoasa. Eu si iubitul meu luasem hotararea ca, in luna ianuarie, sa recurgem la fertilizare, dar cand m-am dus sa incep procedura, cu toate analizele, doctorul meu ginecolog m-a privit cu un suras enorm si m-a surprins spunandu-mi ca eram deja insarcinata in doua saptamani," a mai spus Ramona Badescu.

Cine este tatal copilului

Vedeta nu a vrut sa dea detalii despre tatal copilului sau, dar spune ca baietelul este rodul unei iubiri asa cum a visat.

"Ne-am cunoscut in cadrul unui eveniment desfasurat la Roma, iar prima intalnire a fost dezastruoasa, un esec, pentru ca tin minte ca era vara, el era imbracat intr-un costum albastru deschis, care m-a socat, iar prezenta si personalitea lui puternice mi-au lasat impresia ca ar fi un om foarte sigur si plin de el. Am vorbit atunci, nu mai mult de cateva minute, dupa care ne-am salutat cordial", a adaugat Ramona Badescu in interviul pentru Ok!Magazine.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ramona badescu

Articole recomandate

Citeste si despre