Kevin Federline vrea custodia unica pentru copiii sai


Kevin Federline, fostul sot al cantaretei Britney Spears, imparte acum in mod egal custodia copiilor cu starul pop. Rapperul a decis sa ceara custodia unica a celor doi copii, Sean Preston si Jayden James, din cauza comportamentului excentric al vedetei din ultima vreme.

Divortul cuplului s-a finalizat luna trecuta, insa Federline a fost foarte ferm spunand ca va merge pana in panzele albe pentru ca Britney Spears ar putea pune viata copiilor in pericol.

In ultimele saptamani, cantareata a provocat daune de 10.000 de lire, din cauza unei crize de nervi in timpul unei sedinte foto. In plus, a fost implicata intr-un accident rutier, a inceput sa mearga constant in cluburile de noapte din Hollywood si a aparut in public la o petrecere in piscina cu un barbat pe care abia il cunoscuse.


Avocatul lui Federline a subliniat, facand aluzie la comportamentul lui Britney, ca Federline este un tata minunat pentru copiii sai.

Alina Sica  

Redactor Copilul.ro  

10

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul